Het belang van goed onderhoud van caravans wordt vaak onderschat. In tegenstelling tot een auto ondervinden deze voertuigen echter ook veel slijtage door stilstand.

Wij adviseren dan ook om uw caravan minimaal eens per twee jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Daarnaast is het verstandig om elk jaar voordat u op vakantie gaat uw caravan van te goed te (laten) controleren. Een goede onderhoudsbeurt voor uw caravan is een BOVAG-onderhoudsbeurt.

De BOVAG onderhoudsbeurt vormt een complete controle van de caravan. Ook wordt alles gesmeerd en gesteld. Een onderhoudsbeurt geeft u zekerheid over de technische staat van uw voertuig. Als er gebreken worden gevonden ontvangt u telefonisch bericht en kunt u aangeven of deze verholpen moeten worden.

Onderhoudsrapport caravans

Na afloop krijgt u een uitgebreide rapportage van de bevindingen. Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt lopen wij onder andere de volgende onderdelen na:

  • Onderstel
  • Opbouw
  • Electra
  • Gas
  • Vochtmeting
  • Bij alle onderhoudsbeurten wordt een remmentest uitgevoerd!

Onderhoudsbeurt kampeerauto's, paardentrailers en aanhangwagens

Wat voor caravanonderhoud geldt, dat geldt natuurlijk ook voor het onderhoud van kampeerauto's, paardentrailers en aanhangwagens. Als hier wat misgaat door gebrekkig onderhoud dan zijn de gevolgen vaak net zo groot, zo niet groter, als bij caravans.

Wilt u direct een afspraak maken dan kunt u dat via ons contactformulier of telefonisch via 075 - 621 21 09


P9210076 P9270077 P9270078 P9270079 P9270081 P9270085